Køb en skabsseng online

Er det tid til en ny seng? Så kunne en skabsseng være en mulighed for dig.

En skabsseng er det oplagte valg til dig der bor i en mindre bolig eller måske mindre lejlighed, for den fylder ikke særlig meget og så kan du nemt gemme den væk igen når den ikke skal bruges mere. Hos drømmesengen.dk har de samlet et stort og moderne udvalg af skabssenge, som er perfekte til dig som måske ikke har det største soveværelse. Du kan finde et væld af senge i forskellige størrelser, farver og materialer og der er helt sikkert også en skabsseng til dig og dit soveværelse.

En skabsseng kan faktisk godt forveksles med et klædeskab, fordi sengen er bygget ind i et skab. Du kan nemt og hurtigt folde sangen sammen og skubbe den ind i skabet inden dine gæster kommer og når det så er tid til at sove igen, så kan du nemt folde den ud.  

Fordele ved en skabsseng?

  • Em skabsseng er det oplagte valg hvis du har en mindre bolig eller blot et lille soveværelse, men gerne ønsker en stor og komfortabel seng. Den kan nemlig nemt og hurtigt foldes sammen og skubbes ind i skabet når du er færdig med at bruge den. Du for altså en dobbeltseng uden at den fylder lige så meget i rummet som en dobbeltseng.
  • Skabssenge findes i et væld af forskellige farver, former og design og der er helt sikkert også et design som passer ind hjemme hos dig.
  • En skabsseng er billig i forhold til de klassiske senge som elevationssenge, kontinentalsenge osv.
  • Ekstra opbevaringsplads: Hvis du har et lille soveværelse, kan en skabsseng være en stor pladsbesparelse. Den optager mindre gulvplads end en traditionel seng, og det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvor du skal lægge alle dine ting. Den største fordel ved en garderobeseng er den ekstra opbevaringsplads, den giver. Du kan opbevare ting som tæpper, puder og lagner i skabet, hvilket frigør plads i soveværelset til andre møbler eller ting.
  • Den er hurtigt at folde ud og slå sammen, så hvis du er lidt bagud med rengøringen inden gæsterne ankommer, så er det altså ikke sengen som tager din tid. Du kan på under et minut slå sengen sammen og skubbe den ind i skabet.