Giv din hund et bedre liv

Hvis du er hundeejer, så ville du nok gribe muligheden, hvis du kunne gøre din hunds liv bare en smule bedre. Det er nemlig et stort ansvar at have en hund og der er mange ting man skal sørge for, som er nødvendigt, men man kan også gøre lige en smule ekstra for at gøre livet mere behageligt for sin bedste firbenede ven – for eksempel med en lækker madras. 

Du sover højst sandsynligt rigtig godt, hvis du har investeret i en god seng og madras af høj kvalitet til dig selv. Men har du overveje at gøre din hun den samme tjeneste? Det er en rigtig god idé at investere i en madras til hunden fordi den så vil fornemmelsen af at være en del af hjemmet.  

For eksempel er BOB Powernap Seng et rigtig godt bud på en seng til din hund, hvis du er interesseret i at købe noget af det meste dejlige for din lille ven at ligge sig på og tage en morfar, når den har lyst. Madrassen er lavet af memory foam – også kaldet hukommelsesskum. Og som navnet angiver, så er det en type skum der gør at madrassen former sig efter kroppen, som hunden lægger sig i den.  

Praktisk og simpel 

BOB Powernap seng er simpel i udseende og fylder ikke særlig meget, hvilket betyder at man kan have den liggende forskellige steder i huset. Derudover har den også en masse praktiske funktioner – den har for eksempel et håndtag på siden af madrassen, hvilket gør den nem at transportere. 

Din søde hun kan ikke kun sove på den når den ligger derhjemme. Madrassen har også en god størrelse til et hundebur. Det vil sige, at når du skal på tur med din hund, kan du belægge buret med den dejlige madras, så han eller hun kan ligge og have det komfortabelt.