HubSpot CRM
Gratis for altid

HubSpot CRM

Implementering og opsætning

Alt hvad du skal bruge til at organisere, analysere og skabe bedre relationer med dine leads og kunder. 100% gratis. For altid.

Du vil gerne bare sælge mere og ikke kæmpe med excelark og møjsommelig administration. HubSpots CRM automatisere alle de kedelige opgaver, holder din administrative byrde nede og så tager det kun minutter at lære at kende og ikke måneder.

Hvem bruger et CRM og til hvad?

Det korte svar er enhver virksomhed der gerne vil vedligeholde relationer med deres kunder vil få stor værdi af et CRM-system.

Men for at være en smule mere specifik, der er typisk to kategorier af virksomheder der i særdeleshed får meget ud af et bruge CRM:

  • B2B virksomheder, som typisk har et behov for at holde styr på leads og kunder på tværs af lange salgsprocessor eller komplekst salg (Software/Service virksomheder, Rekrutteringsbureauer, Fremstilling)
  • Overvejede køb, B2C virksomheder (Guldsmede, design møbelforhandlere, anlægsgartnere osv.)

Nå det så er sagt, er der masser af virksomheder som ikke lige passer i de to beskrivelser, men så får masser af værdi ud af et bruge et CRM system. En anden måde at tænke på om et CRM kan hjælpe jeres virksomhed, er ved at overveje hvilke problemstillinger et CRM generelt forsøger at løse

  • Har du et behov for at opbevare og vedligeholde en liste med information på jeres leads og kunder? Befinder de informationer sig nu flere forskellige steder?

  • Er dine kunder ofte i kontakt med en eller flere forskellige personer i virksomheden? Hvordan holder alle styr på hvorhenne i samtalen den sidste person var?

  • Vil du gerne have en bedre forståelse for produktiviteten og effektiviteten af dit salgsteam? Følger de alle den samme struktureret proces?

Hvis du har svaret ja?

På et eller flere af de ovenstående spørgsmål,

er der en god sandsynlighed for at din virksomhed ville få glæde af et CRM-system

Gratis CRM Demo

Få en demonstration af HubSpot CRM system :

30 min

Se CRM Demo

HubSpot CRM

Implementering og opsætning:

6500 ,-

Book en tid