Vores historie

Vores historie

Hvordan er et par militære efterretningsspecialister endt med at lede et agilt, data-drevet, inbound vækst bureau?

Efter 11 års tjeneste og alt for mange udsendelser var det på tide at træde tilbage fra aktiv tjeneste. Der var vi så, og forsøgte at finde noget meningsfuldt at forfølge samtidig med vi stadig var massivt forelsket i data, analyser, adfærdsmæssige videnskaber og sprog.

I første omgang var det meningen at Kraken skulle være et informations- og sikkerhedskonsulentfirma, men vi nåede ikke langt ind i den verden, før der opstod noget fantastisk; Vores første store kunde. Heldigvis ønskede han ikke vores råd om IT eller fysisk sikkerhed. Han havde brug for nogle råd om google og søgemaskiner.

Sådan krydsede vores vej SEO (Search Engine Optimization) og vi blev straks fascineret. Vores nyfundne interesse endte ud med inbound markedsføring, og vi vidste, at vi havde fundet vores hellige gral, da vi så hvordan inbound markedsføring langsomt blev til inbound vækst. Så gav det alt sammen mening. At sammenlægge tidligere kundskaber til et job hvor vi rådgiver, hjælper, og skaber værdi for vores kunder, partnere, teammedlemmer og os selv, det er en drøm der kommer i opfyldelse!

Målbar og meningsfuld bundlinje-værdi er definitionen af et vækst bureau hos Kraken Inbound.
Vi tror, at de gamle handlemønstre er væk - det er på tide at tænke markedsføring som en værdi skaber, en vækst accelerator, inbound! Sådan hjælper vi vores kunder med at skabe værdi.