Sig ‘ja’ med Stinne Holms specialfremstillede vielsesringe

Få lavet jeres helt personlige og unikke vielsesringe til den store dag. Håndlavede vielsesringe enten fra min webshop, eller speciallavede lige efter jeres ønsker og hænder. I bestemmer materialerne: Sølv, Oxideret sølv, guld, diamanter….valget er 100% jeres. 

Er du på udkig efter specialfremstillede vielsesringe til din særlige dag? Har du et drømmedesign til dine vielsesringe, eller vil du gerne finde det perfekte par ringe, der er 100 % unikke og specielle for dig? Så skal du ikke lede længere – Stinne Holm på Nørrebro i København er det perfekte valg til at skabe dine drømme vielsesringe.

Stinne Holm er en smykkedesigner, der har specialiseret sig i at skabe unikke, specialfremstillede vielsesringe. Hendes passion er at skabe de perfekte vielsesringe, der afspejler brudeparrets personlighed og stil. Hun tager sig tid til at tale med hvert enkelt par for at lære mere om deres stil og præferencer, så hun kan skabe de perfekte vielsesringe til dem.

Alle Stinne Holms kreationer er håndlavede og kan fremstilles i forskellige materialer såsom sølv, oxideret sølv, guld og diamanter. Hun arbejder også med alternative materialer som horn, perler og andre ædelsten. Med Stinne Holms hjælp kan du skabe et helt unikt og personligt vielsesringssæt til din store dag.

Processen med at skabe dine vielsesringe med Stinne Holm begynder med et møde. Under dette møde vil du kunne fortælle hende om dine design- og materialepræferencer, så hun kan skabe et par ringe, der passer perfekt til dig. Derefter vil hun tage sig tid til at lave og skabe ringene, så du får et par ringe, der er helt specielle og unikke for dig.

Uanset om du er på udkig efter speciallavede vielsesringe eller blot et par skræddersyede vielsesringe, er Stinne Holm det perfekte valg til at lave dine drømmevielsesringe. Med hendes sans for detaljer og passion for at skabe smykker kan du være sikker på, at du får et par ringe, som du vil være stolt af at bære på din bryllupsdag.