Nyheder i make-up pungen

Findes der noget bedre end ny make-up? Det er i alt fald svært at forestille sig. Alle brands kommer konstant med nyheder, som man kan forelske sig i. For nyligt er Bobbi Brown udkommet med en ny Haute Nudes Eyeshadow Palette, som i den grad har alt hvad hjertet begærer. Eller nærmere hvad øjnene begærer. Paletten har både matte nude nuancer samt flotte nude farver med glimmer. Paletten kan derfor bruges både til hverdag og fest, hvad end dine ønsker er.

Klassiker, men nyhed for dig

Du kan også få en nyhed i din make-up pung, som egentlig ikke er en nyhed. Blot fordi det ikke er en ny vare, kan den godt være ny for dig. Derfor kan du vælge at købe klassikerne, som du ved er populære og som har været på markedet i mange år. På den måde sikrer du også, at du får et godt produkt.

En klassiker er Diors Lip Glow. Der er kommet nye anderledes versioner af den, men den gamle klassiker findes stadigvæk. Den er en i fin gennemsigtig lyserød farve. Det betyder ikke, at du får lyserøde læber. Lip Glow går nemlig ind og fremhæver farven i dine egne læber. Derfor vil det også være forskelligt fra person til person, hvor meget farve den giver. I og med at det er din egen farve, som bliver fremhævet, så giver det også et særdeles naturligt resultat. Lip Glow er samtidig meget fugtgivende, så der endda er nogle, som bruger det som læbepomade.

Spar penge når du køber ny make-up

Selvom du gerne vil have det nyeste make-up, så er der ingen grund til at betale overpris. Der er ofte procenter hos flere af de kendte forhandlere både på nettet og i de fysiske butikker. Du kan også bruge rabatbanditten. Dette er en side, som samler rabatkoder fra forskellige sider. På den måde er du altid opdateret omkring tilbud. Du kan læse mere her.