Vil du gerne tabe dig?

Mange af os vil gerne lige af med de sidste 5 kilo på sidebenene. Det er dog ikke altid lige nemt. Det er svært at vælge de søde sager fra. Her får du tips til, hvad du kan gøre for at smide de sidste par kilo eller flere for den sags skyld.

1 Spis færre kalorier

Alfa og omega for et vægttab er, at du ligger i kalorieunderskud. Hvis du ligger i kalorieunderskud, vil du nemlig helt automatisk tabe dig. Du kan få hjælp til at se hvor mange kalorier du indtager ved at bruge en App såsom MyFitnessPal eller LifeSum. Disse kan nemlig tælle dine kalorier for dig, hvis du indtaster hvad du indtager i løbet af en dag. Hvis du blot gør dette i et stykke tid, så vil du også se, hvilke måltider der er synderne for dig og hvor du kan skære ned. Man kan nemlig indtage mange kalorier uden man er klar over det.

2 Dyrk motion

Det er nemmere at ligge i et kalorieunderskud, hvis man træner samtidig. Derudover er træning med til at få din forbrænding op. En god forbrænding er virkelig smart under et vægttab. På den måde sikrer du dig, at du forbrænder mest muligt, når du træner. Du kan også øge din forbrænding, når du ikke laver noget. Det vil sige, at du sørger for en efter-forbrænding efter en god træning. På den måde forbrænder du kalorier imens du ikke træner. Se det er smart.

3 Slankepiller

Du kan supplere det hele med nogle slankepiller. Slankepiller kan nemlig øge din forbrænding, så du lettere forbrænder de kalorier, som du indtager. Det gør selvfølgelig, at det går hurtigere med dit vægttab. Det er dog vigtigt, at du ikke blot indtager flere kalorier imens, da det så ender med at gå lige op. Du kan læse mere her.