Hold den perfekte pigefødselsdag

Skal du holde fødselsdag for dine veninder? Så er det med at gå i gang med planlægningen. Det er altid sjovt og hyggeligt at få besøg af alle pigerne i festligt selskab. Her får du nogle tips til, hvad du skal have styr på.

1 Maden

Hvad er vigtigere til en fødselsdag end maden? Måske selskabet, men det er også det eneste. Det er altid vigtigt, hvad I skal have at spise. Du ved selvfølgelig, hvad dine veninder kan lide af mad. Derfor handler det om at finde det, som alle kan spise, selvom de måske er lidt besværlige nogle af dem. Det kan være, at I bare skal have hjemmelavet pizza, som både er nemt og lækkert. Det kan også være, at I skal have noget, som kræver noget mere forberedelse. Det vigtigste er, at I får noget, som I alle synes er lækkert.

2 Drikkelse

I skal selvfølgelig have en masse lækre drinks til fødselsdagen. Du kan vælge at lave en kæmpe bowle med drikkelse, som i amerikanske film, hvor de fylder punch op i røde kopper. Du kan også lave et ”tag selv-bord”, hvor du har flasker og tilbehør stående, hvor de så selv kan mixe deres egen drinks.

3 Pynt

Hvad er en fødselsdag uden pynt? Til en fødselsdag skal der gerne være festlige balloner. Det kan både være klassiske runde balloner, men det kan også være balloner med tal og bogstaver. Det er meget populært at have ens alder eller ”tillykke”, ”happy birthday” eller lignende stående. Du kan købe balloner til festen her.

4 Snacks

I skal selvfølgelig have nogle lækre snacks i løbet af aftenen. Klassikeren er chips med dip. Du kan lave en lidt sundere version ved at lave grønsagsstave såsom gulerødder, agurker eller lignende og med dip til. Du kan også skære noget frugt i nogle mundrette stykker sammen med nogle bær. Nødder er også en populær snack. Der er altså mange muligheder for snacks og handler i bund og grund om, hvad I kan lide.