Er du gravid?

Hvis du er gravid, så er der mange ting, du skal have styr på inden baby kommer til verden. Her får du en liste med de mest vigtige ting.

1 Barnevogn

Først og fremmest skal I have fundet en barnevogn. Der findes i dag mange forskellige slags. Det kan være en klapvogn, kombivogn eller andet. Det kan være svært at finde den rette barnevogn. Derfor er det en god idé at starte med at kigge i god tid. En barnevogn er ikke blot et transportmiddel til din baby. Den skal også yde sikkerhed, sund position til barnets krop samt komfort.

Det kan være svært at finde den rette fordi der netop er så mange valgmuligheder. Der findes praktiske klapvogne, gammeldags barnevogne, løbevogn, tre eller fire hjul – og alle i forskellige farver. Derudover er en barnevogn typisk en stor omkostning, så man skal også være sikker på sin beslutning. Derfor skal I tænke på, hvad der er mest praktisk for jer. Rejser I meget, bor I i byen eller på landet, vil I gerne have baby med på løbetur osv. Når I har overvejet og besluttet jer for, hvad der netop er vigtigt for jer, så vil det også være nemmere at finde den rette barnevogn. Det gode ved de mange muligheder er, at I er sikre på, at der findes en som passer til jer. Du kan se et stort udvalg af barnevogne her.

2 Pusleplads

Når baby kommer til verden, så er det vigtigt, at I har anrettet en god pusleplads. Babyen skal kunne ligge trygt og der skal være plads til at skifte ble. En god ting er, hvis I kan få plads til at have bleerne, vådservietter mv. liggende lige nær puslebordet for at gøre det nemmere for jer selv.

3 Bleer, tøj, sutter

Sidst men ikke mindst, skal I selvfølgelig have købt alle de mindre ting. Det er ting som bleer, diverse tøj, sutter, sko, overtøj mv. Det er bedst at have styr på det hele inden baby kommer til verden, men skulle I have glemt noget, så er det ikke værre end at I bare får det købt efter baby er kommet.