Den rigtige lampe kan forvandle dit hjem

3 møbler, der forvandler din bolig

Der skal kun få elementer til at skabe udtrykket i din bolig, og du kan nemt forvandle et helt rum ved at skifte en eller to ting ud. På samme måde kan en enkelt øjebæ trække et helt rum i hjemmet ned. Her giver vi dig et par tips til 3 møbler, der kan skabe dit hjem.

Den perfekte lampe

Lamper er meget funktionelle indretningsgenstande, men de spiller også en vigtig rolle for æstetikken. En flot lampe kan for eksempel skabe det perfekte, usynlige samspil mellem indretningens andre elementer, eller den kan træde i baggrunden og lade de andre møbler fylde.

De klassiske Le Klint-lamper opfylder for eksempel den sidste funktion, men de kan også være centrum i en afdæmpet, elegant indretning.

Husets hjerte

Sofaen er centrum i mange hjem, og sofaerne har i den grad haft vokseværk i de seneste år. De får lov at fylde stuen ud og brede sig i lave, bastante former. Sådan en sofa skaber både hygge og afslapning i en eller stringent indretning. Det er dog vigtigt netop at tone resten af indretningen ned, så udtrykket ikke bliver rodet og overfyldt.

I disse år er der kommet gang i nye farver på sofaen, som tilbyder et frisk pust fra en klassisk sort lædersofa. Velourlignende materialer er især in denne sæson, og med en flot, dyb farve skaber du et diskret farvespil midt i rummet.

En reol med holdning

Langt de fleste danske hjem har en reol i stuen – og hvis de ikke har, bør de have det. Reoler fås efterhånden i mange forskellige former og farver, og de er med til at give hjemmet sjæl. Det er nemlig her, du fremviser din bogsamling, gode ferieminder eller elegante designstykker. Selvfølgelig gerne i en kombination, så reolen bliver et kunstværk i sig selv. Den kan repræsentere din personlighed og røbe, hvem du er.