Tidløse klassikere der aldrig går af mode

Moden ændrer og udvikler sig hele tiden, fordi vi gerne vil vise, hvor vi hører til, og fordi vi har trang til noget nyt. Der er dog visse tendenser, som fortsætter med at hitte og er kommet for at blive. Her er eksempler på styles, du ikke kan undvære i din garderobe – hverken nu eller om 20 år.

Klassiske smykker

Hvad fuldender et outfit bedre end elegante smykker? Man går aldrig galt i byen med en klassisk halskæde eller en smuk ring. En traditionsbunden dansk kollektion er Georg Jensens Margueritsmykker, der blev landskendte i 1940. Siden har mange haft glæde af smykkerne, som er blevet nogle af de mest populære i verden. Margueritsmykker er dansk design, når det er bedst, og går sandsynligvis aldrig af mode.

Den hvide skjorte

En anden populær klassiker er en hvid skjorte. Dens tidløse design gør, at den kan styles til både bukser og nederdele eller bruges under en striktrøje. Den passer til det hele og går til både formelle og uformelle lejligheder. Brug den for eksempel med jeans til hverdag og en rød læbestift til fest. Hvis du ikke allerede har en hvid skjorte, er det bare om at få fat i en. Husk at købe en i god kvalitet – du kommer helt sikkert til at bruge den meget.

Pencilskirt

En elegant nederdel, der fremhæver kvindekroppens smukke former. Den kan ligesom skjorten bruges til det meste, hvad enten du skal på arbejde eller til fest. Hvis du vil have garderobeevergreen, er det en god ide at vælge en i sort eller en anden mørk farve.

Det dur bare

Det kan være svært at følge med de mange strømninger i modeverdenen, og langt fra alle tendenser falder i lige god jord hos os. Derfor er det guld værd at ty til klassikerne, der bare altid dur. Delene nævnt her er bare få blandt mange, som er kommet for at blive.