Vælg den rigtige taske

Det skal du kigge efter, når du køber en ny taske

De fleste kvinder har et stort udvalg af tasker liggende i skabet, men alligevel kan det være svært at finde den helt rigtige. Både størrelse, form, farve og funktion skal gå op i en højere enhed, og kombinationsmulighederne er uendelige. Derfor er det en god idé at overveje dine behov grundigt, inden du køber din næste taske. På den måde har du større chance for at finde en taske, du kan bruge i mange forskellige situationer.

Hvad skal den bruges til?

Allerførst skal du overveje, hvad din nye taske skal bruges til. Skal den med i byen, på shopping, på arbejde eller på ferie? Nogle tasker kan bruges til mange forskellige formål, mens andre fungerer bedst til én ting. En almindelig håndtaske kan for eksempel være god til at have med sig rundt i løbet af dagen, mens en crossbody-taske kan bruges både om dagen og om aftenen. Den kan ikke holde lige så meget, men det hjælper dig også med at begrænse dig, så du ikke slæber rundt på halvdelen af din lejlighed.

Hvilken farve skal den være?

Farven på en taske kan afgøre, hvad du kan bruge den til, og hvad du ikke kan. En taske med glimmer kan for eksempel være rigtig flot i byen, mens den ikke altid passer til hverdagstøj. Omvendt kan en helt sort taske virke kedelig, hvis du skal i byen. Det kan være en løsning at købe en sort crossbody-taske med en kæde eller andre detaljer i guld. Sådan en taske kan ofte bruges til mange forskellige lejligheder. Hvis du skal have en håndtaske til hverdagsbrug, kan du også vælge en sort udgave, men her kan det også være sjovt at vælge en anderledes farve. Du skal blot være opmærksom på, at den farve, du vælger, kan bruges til mange forskellige ting i din garderobe.