Skæg

Sådan får du et skarpt look

Det er en udbredt fordom, at kun kvinder går op i deres udseende. De fleste mænd bruger nemlig også både meget tid og mange penge på deres udseende, og det er der en god grund til. Vi lever nemlig i en kultur, hvor man ofte bliver dømt på sit udseende som det første. Derfor er dit udseende afgørende for, hvordan andre opfatter dig – uanset om du er lagermedarbejder eller bankdirektør.

Køb figursyet tøj

Dit tøj er formentlig noget af det første, folk lækker mærke til. Derfor er det altafgørende, at dit tøj arbejder for dig i stedet for imod dig. Det skal fremhæve dine gode sider og få dig til at se professionel ud, så du bliver taget alvorligt.

Det kan du opnå med figursyet tøj, som også har et eksklusivt præg. Figursyet tøj behøver ikke koste en formue, og du behøver ikke få det lavet ved en skrædder, hvis du ikke har råd til det. Bare find en god butik, der har tøj til din kropsform, og prøv dig frem med forskellige modeller.

Tag din barbering alvorligt

Mange mænd giver skægget en tur med skraberen hver morgen, og så er den ged barberet – som man siger. Det er dog langtfra nok, hvis du vil have et gennemgående skarpt look. Først er det en god idé at genoverveje, hvilket skæglook, der passer bedst til dig. Nogle bærer en helt glat barbering godt, mens andre får mere pondus af et synligt skæg.

Uanset hvilket look, du vælger, er det alfa og omega, at du holder barberingen skarp. Køb en god barbermaskine, som du kan indstille nøjagtigt, og brug den ofte. Så får du altid et ensartet resultat uanset længden.

Bliv klippet professionelt

Ligesom dit skæg er vigtigt, er dit hår alfa og omega for et skarpt look. En god frisure spiller sammen med resten af dit look, og den kan være med til at binde det hele sammen. Samtidig er et godt samspil mellem skæg og hår med til at definere hele dit ansigt.

For at få en god frisure, som både er velklippet og passer til dit ansigt, bør du blive klippet professionelt. En tur med trimmeren derhjemme giver meget få muligheder, og der er en god chance for, at det ikke er det bedste look for dig.

Dog skal du være opmærksom på, at du har en frisure, du kan pleje og style. Hvis du lader håret passe sig selv, er resultatet nemlig sjældent godt.