Vichy

Tip: Disse produkter skal du have i skabet

Nogle gange kan det virke overskueligt at bevæge sig ud på hudplejemarkedet, fordi der findes så mange forskellige produkter, mærker og prisklasser. Hvad er et must at have, og hvad kan du med fordel spare væk? Her er en lille guide, som kan hjælpe dig med at blive klogere på spørgsmålet.

Bliv bekendt med din hudtype

Først og fremmest er det vigtigt, at du investerer i de produkter, der passer til din hudtype. Det vil altså sige, at du køber produkter, der enten er udviklet til tør, sart eller fedtet hud. Det er vigtigt, at du køber de rigtige produkter, så huden bliver tilført de ting, den har brug for, og samtidig ikke bliver tilført for meget olie, hvis du i forvejen har tendens til fedtet hud.

Basis produkterne

Der er mange produkter, du med fordel kan kategorisere som ’nice to have’ frem for ’need to have.’ Den række af produkter du ikke kan undvære i hverdagen, involverer blandt andet en god makeupfjerner, en rensemælk, en skintonic, en nat- og dagcreme. Der findes et hav af producenter, der udvikler lækre hudplejeprodukter, og Vichy er en af dem. Vichy tilbyder produkter til alle hudtyper, så du kan uden tvivl finde noget, der passer til dig og dine behov. Nogle af de produkter du med fordel kan udskifte til et billigere alternativ, er kropscremen. Prøv for eksempel at erstatte en dyr kropscreme med en naturlig olie som mandelolie, der har den fordel, at den er rig på fugt, ikke fedter og er duftfri. Tilmed er den som regel billigere end en almindelig kropscreme, og du vil opleve at få en dejlig blød hud.

Rutiner er nøgleord

Det kan nogle gange være en tidskrævende affære at få brugt alle de produkter, som vi ellers godt ved gavner vores hud. I denne forbindelse er rutiner nøgleordet. Sørg for at gøre det til en fast rutine hver morgen og hver aften inden sengetid. Og så hold dig til basis produkterne, som er nævnt ovenfor.