Tag naturens dufte til dig

Med den store bølge af metroseksualitet, som strømmende ind over vesten i 90’erne og 00’ne blev det pludseligt okay for os mænd at gå op i, hvordan vi ser ud, hvordan vores skæg er, hvordan vores tøj sidder og ikke mindst hvordan vi lugter?

Med den seneste bølge af hipstere, som er strøget ind over os de seneste år er særligt pleje af fyldigt skæg og langt hår blevet er acceptabel praksis for mænd.

Showergel er sagen

De fleste af de store parfumehuse har i dag også deres egen serie af showergel. Hos Armani har man i mange år kunne købe f.eks et sæt med roll-on, eau de toilette og så showergel. Duften af den lækre parfume forstærkes blot, når du kombinerer sæben med din parfume og eventuelt velduftende antiperspirant.

Lad dit rene skæg dufte af træ

Findes der som mand noget bedre end en kold øl og duften af frisk afhøvlet træ. Det kan være i forbindelse med en frisk gulvafhøvling eller en grundig gulvvask. Der findes intet bedre end duften af nybehandlet træ. Duften af sandpapir mod mørk træ. Den duft forbinder din indre mand med din skabertrang, din iværksætterlyst og ikke mindst glæden ved at have skabt noget. Den duft, kan du nu få i skægget, med f.eks John Masters barbersæber.

Lad din kvinde vælge duften

Det er vigtigt, når du skal vælge duften af din sæbe, at din duft harmonerer med de behov og ønsker, som din kvinde har. Intet skaber harmoni og glæde som en kvinde, der kan lide det hun dufter til.

Mange af de impulser, som kvinder får, når de oplever og sanser det modsatte køn, tager udgangspunkt i lugtesansen, og derfor er det vigtigt at det samlede billede også er komplet.

Så når du går på udkig efter din nye duft, bør du tage din kvinde med på råd.