Derfor skal du købe en derma roller

Måske kender du den allerede, men hvis du ikke gør, er det på tide at du får øjnene op for dermarolleren. For mange er det nemlig intet mindre end et vidundermiddel, der virkelig giver en god effekt på huden. Har du meget irriteret hud, er der dog god grund til at være en smule varsom, men sådan er det med de fleste former for behandlinger af huden.

Sådan virker dermarolleren

Hvis man ser en dermaroller lidt på afstand, ser den meget tilforladelig ud, og ligner noget der masserer huden, men når man kommer tættere på, ser man tydeligt, at dette ikke er tilfældet.

En dermaroller fungerer nemlig på den måde, at den lille rulle er dækket af en masse bitte små nåle der er 0.2 mm tykke. Disse kører man over huden, hvilket gør, at der bliver lavet tusindvis af bitte små huller i huden.

Disse små huller gør, at huden bliver snydt til at den skal reparere sig selv, hvilket betyder at den begynder at øge produktionen af kollagen, der er med til danne nye hudceller, som er vigtig for sundheden. De små huller er med andre ord med til at danne ny hud, der dermed bliver stærkere og sundere, og derfor er det en meget effektiv behandlingsform.

Når du efterfølgende bruger dine hudplejeprodukter, optager huden meget lettere de næringsstoffer der er i huden, faktisk helt op til flere hunderede gange bedre, og på den måde kan man lettere stramme huden op.

Der findes mange forskellige dermarollere, og de findes i mange forskellige prislejer, det vigtigste er, at du vælger en der er CE-mærket, da dette er en garanti for at produktet lever op til de mange krav, der er. Du kan blandt andet købe en dermaroller her.

Som sagt er det vigtigt at huske på, at behandling med en dermaroller ikke i selv er nok, men at det er et stærkt supplement til din øvrige hudpleje.