Stress af i juletravlheden

Der er ikke meget, der kan være så hyggeligt som julen, men på samme tid, er der heller ikke meget, der kan være mere stressende. Julegaveindkøb er noget der kan tage modet fra de fleste, især hvis det ikke er godt planlagt og endnu værre, hvis det er i sidste øjeblik.

Alle undersøgelser viser at stress er utrolig usundt, både for vores psyke, men også for vores generelle sundhed, og det er ved flere lejligheder bevist, at stress kan føre til problemer med huden og meget andet. Der er med andre ord rigtig mange gode grunde til ikke at stresse for meget her i julen.

Wellness kan redde julen

Et rigtig godt tip er derfor også, at du trækker stikket i den kommende weekend. Dropper planerne om at skulle nå at købe en masse gaver. Find et dejligt hotel i nærheden af dig (du kan finde nogle lækre hoteller her), tag af sted med manden, kæresten, eller et par veninder. Drop alt hvad der hedder telefoner, sociale medier og lignende.

Vælg eventuelt et hotel der har wellness i en eller anden form, det behøver ikke være en stor afdeling med termiske bade, det kan også bare være at der er spa på badeværelset eller sågar bare et lækkert badekar.

Tag en en dag hvor i bare “er”, og ikke har nogen planer, udover at skulle koble af. Tag eventuelt overnatningen lørdag til søndag, og når du så skal tjekke ud, kan I tage på juleshopping helt veludhvilet og afslappet. Det giver dig helt sikkert en bedre helhedsoplevelse, og så vil det nok i højere grad være noget, du husker tilbage på som en god oplevelse, så kan endda være, at det er noget der bliver til en tradition forbundet med dine julegaveindkøb.

Du kan naturligvis også bare indse at kalenderen skriver 2016 og vælge at købe dine julegaver online, men det er en helt anden snak.