Bliv en negle ekspert

Negle er for rigtig mange kvinder en evig kilde til irritation og tidsspilde inden en tur i byen eller lignende. For hvilken farve skal man vælge, og når man har valgt, var det så den rigtige man valgte, eller skal man lave det om igen. 

I takt med at kunstige negle lavet af akryl eller gel er blevet i bedre og bedre kvalitet, er det blevet sværere at se forskel på på kunstige og ægte negle. Det har også gjort at flere og flere vælger kunstige negle, når de skal i byen eller bare generelt godt kan lide at have flotte negle.

Selvom neglene er kunstige, så kræver det stadig at vis portion fingersnilde, hvis dine negle skal være lækre og indbydeden. Du kan bruge flere år på at dygtiggøre dig og du kan da også med masser af øvelse komme til at blive skarp til at få neglene til at være smukke.

Der er dog også en måde, der godt nok koster lidt, men som også kan spare dig for en masse tig. Du kan nemlig tage et neglekursus på et par dage, hvor du kan uddanne dig til negleteknikker, hvilket naturligvis vil gøre dig til den absolutte go-to veninde, når de andre skal have styr på negle til særlige lejligheder.

Der er flere der tilbyder denne slags kurser, men en af de absolut førende er butikken Nail4you.dk, der udover at sælge akryl negle og alt inden for tilbehør også tilbyder forskellige former for kurser og uddannelser. Så hvis du har et par dage, hvor du ikke ved hvad du skal lave, kan du bruge dem på at opkvalificere dine neglefærdigheder.

Det kan også være at du finder ud af, at det er så spændende, at du vil gå videre med det som en mulig karriere.