3 inspirerende ting du kan lave i din sommerferie

Hvis der skal ske noget helt nyt denne sommer, som du måske aldrig har prøvet før, så læs med her. Måske plejer du at holde afslapningsferie et sted i Europa, hvor du ikke behøver at lave noget som helst. Det er også skønt, men måske kan det blive kedeligt med tiden. Der findes både alternative måder at rejse på, spændende aktiviteter og adrenalin oplevelser som du kan prøve. Her får du de gode tips. 

Solorejse igennem Europa 

En rejse som denne kan være en oplevelse for livet. I Europa er der gode forbindelser mellem landende, hvor man både kan køre i tog og i bus. Man kan købe tog pas, som passer til folk som rejser på denne måde, eller man kan springe ud i at tage lokale busser. Det er samtidig en mere miljøvenlig måde at rejse på, end for eksempel flyrejser.  

Skriv om dine rejseerfaringer på en hjemmeside 

Imens du er på farten, kan du skrive om dine oplevelser på for eksempel en blog eller på din egen hjemmeside. Det er dog vigtigt at huske, at når du bruger ’åbne’ Wi-Fi på f.eks. restauranter, busstationer eller lignende, at du har styr på sikkerheden.  

Lige netop her kan det være smart at have en VPN, som blandt andet kan beskytte dig når du bruger offentlige Wi-Fis, men også beskytte din IP-adresse. På MinIP kan du læse mere om både IP-adresse og VPN. Internetsikkerhed bør tages alvorligt, da du ellers kan risikere at nogen får adgang til personlige data.  

Tag på et retreat og find dig selv 

Hvis du ønsker at lære noget helt nyt, og måske komme på en selvudviklingsrejse, som kan gøre noget godt for dig, så kan du eventuelt tage på et retreat. Du kan for eksempel være et yoga retreat, hvor både for yoga, overnatning og måltider inklusiv. Det kan også være et yogakursus, hvor du lærer en ny form, eller vil uddanne dig til yoga lærer.  

Det kunne også være en kombination af f.eks. en surf camp med yoga, hvor du lærer at surfe imens du er afsted. Mulighederne er mange, men hvis du gerne vil prøve noget helt nyt, så er det bare at springe ud i det. Forandring fryder og selvom en del af rejsen måske er mere aktiv end du plejer, kan du jo prioritere at der også er tid til at slappe af.